dimecres, 16 de setembre del 2009

Febre

Haver de passar la darrera setmana de vacances estirat al llit, febrós, el llençol fins al nas, la tauleta de nit plena de píndoles estranyes, amb la sensació que el teu cap és una pilota de rugbi amb què juguen dos equips de quinze elefants borratxos no fa gràcia. Tanmateix, se n'ha d'intentar extreure alguna cosa positiva. Per exemple? He rellegit part de la meva col·lecció d'Astèrix i Obèlix. Problema? Que m'he adonat que les edicions en català estan plenes (a vessar!) de faltes d'ortografia i d'incongruències. I ho he deixat córrer perquè a cada falta em pujava la febre una mica més i els elefants cada cop estaven més borratxos. Resumint:
Astèrix i els Gots: 64 faltes en 54 pàgines.
Astèrix i Latraviata: 36 faltes en 55 pàgines.
Astèrix als país dels helvecis: 16 faltes en 55 pàgines.
L'escut Arvern: 113 faltes en 55 pàgines.
Obèlix i companyia: 87 faltes en 55 pàgines.
Astèrix a Bèlgica: 125 faltes en 55 pàgines.
La gran travessia: aquí ja no he pogut més perquè tenia calfreds. Sort que les històries són tan bones que la cosa compensa, que si no no sé què m'hauria pogut passar.

10 comentaris:

Anònim ha dit...

Mareta meva, si hi ha més faltes que al meu TR!! I mira que ja és dir...
En fi, com a mínim mira-t'ho així: has pogut llegir. Amb el que a mi m'agrada la lectura i només m'ha donat temps a acabar-me quatre llibres i quatre còmics... És molt trist =(
Posa't bo aviat!!
Laura

David ha dit...

Moltíssimes més que al teu TR! A més se suposa que hi ha d'haver un corrector, oi? I em sembla que la majoria estan traduïts del castellà, no de l'original.
Quatre llibres i quatre còmics és més del que molta gent llegeix en un any!

Anònim ha dit...

Laura estic segura que no hi ha faltes al teu TR i que serà fantàstic, ja que dues ments prodigioses unides no poden fer un mal treball.
I... així que ens dediquem a llegir còmics mentre estem amb febre, eh? No pot ser quan un està malalt al llit i a dormir! :D
Això de comentar blogs, com podeu comprovar, no és el meu fort. Bé, i suposo que ja sabeu qui sóc.

David ha dit...
L'autor ha eliminat aquest comentari.
David ha dit...

Això de dues ments prodigioses...
I sí, m'imagino qui ets... Gràcies per comentar!

Anònim ha dit...

David, com es nota que la senyoreta del comentari anterior no s'ha mirat el meu TR!! Si no, estic segura que li donaria un atac de cor... Encara no sé com és que a tu no et fan mal els ulls...
I dues ments prodigioses... jo només diria una i no precisament la meva =P
Però en fi, després de la confiança que veig que em teniu, que només em doneu una setmana de temps... Aquest cop és de veritat!!
I per cert, sembla que et monopolitzi el blog... espero que no t'importi =)
See you tomorrow!

Laura

David ha dit...

Mira que ets exagerada, eh?
I no monopolitzes res.
Ja veuràs: quan me'n recordi de fer-ne publicitat hi haurà milers de comentaris diaris. El problema és se m'oblida de dir que tinc un blog.

Anònim ha dit...

Vinga, va, que hem de fer honor al TR!! Jo t'ajudo a fer publicitat!! Ara, això sí, no permetré res que sigui mentida!! Així em servirà d'exemple per dir que alguna cosa certa sí que hi ha, en aquest món... ;)
Fins demà!

Laura

Anònim ha dit...

Estic seguríssima que no em donaria cap atac de cor, que ho faràs molt bé i que d'aquí a una setmana et negaràs a tu mateixa encara que no ho acceptis. I David, si dius que tens un blog tindràs més feina a mirar-te totes les entrades que tindràs que no pas a corregir exàmens o fer-los i IMPRIMIR-LOS.

David ha dit...

Potser tens raó...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts with Thumbnails

GIRONA

GIRONA