dimecres, 30 de juliol de 2014

L’Obrador Edèndum

Que hores d’ara les editorials que valen més la pena en aquest país són les (més) petites sembla una evidència. La llista és, sortosament, molt llarga. La immensa majoria fan una feina impagable a favor de la qualitat i el prestigi de la literatura, i del món del llibre en general.
Un altre avantatge de la profusió d’editorials petites és que cada cop n’hi ha més d’escampades arreu. Això és molt sa. A Santa Coloma de Queralt, per exemple, des del 2006 hi podem trobar l’Obrador Edèndum, una empresa que edita llibres d’una qualitat extraordinària, tant pel que fa al contingut com a la presentació. Les diverses col·leccions que ofereixen tenen uns consells editors realment impressionants. Aquí teniu una entrevista que els van fer a Núvol i a continuació alguns dels autors que han editat o editaran properament: Albert Einstein, James Joyce, Eugeni d’Ors, Alexandre Cirici, Yehudà ha-Leví, Milton, Rilke, Teofrast, la traducció de l’obra llatina de Ramon Llull...

Com podeu veure a l’Obrador Edèndum editen tant obres científiques com de lletres. I és que són dels que saben que es tracta del mateix. 

6 comentaris:

Unknown ha dit...

Tindré en compte aquesta editorial, David.
Per causes alienes a la meva voluntat -com se sol dir- he estat molt temps sense fer blog ni entrar als blogs coneguts. Ja saps que seràs molt ben vingut a "Certa Glòria".
Gràcies i salut!

David ha dit...

Estic molt content de tornar-te a llegir, Glòria! Seguiré el teu blog, segur!
Gràcies a tu. Una abraçada!

Enric H. March ha dit...

En aquest sentit l'edició té una salut esplèndida. Esperem que la promoció i la distribució arribi arreu.

David ha dit...

Efectivament, Enric. És molt important fer conèixer aquestes editorials al públic. Salutacions!

Teresa Costa-Gramunt ha dit...

Conec l'Obrador Edèndum, he llegit alguna de les seves publicacions, n'he comentat alguna... Cal estar atents als seus llibres, editats amb molta cura...

David ha dit...

Doncs jo n'he descobert alguns llibres fa ben poc i ha estat una sorpresa molt agradable. Salutacions, Teresa.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts with Thumbnails

GIRONA

GIRONA