diumenge, 8 de setembre del 2013

Damien Jurado a l’Altaveu

Ahir Damien Jurado va tocar a Sant Boi. Va presentar el seu proper disc (que sortirà el gener de l’any que ve) i hi va afegir algunes cançons de la seva discografia. En general, m’estimo més quan surt a l’escenari sol (com ahir) que quan l’hi acompanyen altres músics. Jurado toca cançons senzilles d’una manera tan intensa que és capaç d’encisar el públic durant l’estona que calgui, i ahir ho va tornar a fer.
Per cert, la telonera va ser Núria Graham, un noia vigatana de disset anys amb una veu preciosa i unes cançons que molts veterans no serien capaços de compondre ni en cent anys de vida. La senyoreta Graham es va quedar a veure el concert de Jurado, perquè en tenia moltes ganes, va dir. Amb referents com ell, serà difícil que mai espatlli el que sembla que pot ser una carrera brillant.
 

2 comentaris:

Lior ha dit...

Bona diada i bona Via per a vosaltres també! Avui estarem "en contacte". Ja pots ben fotografiar en David petit que sàpiga que hi va ser per si no se'n recorda.

David ha dit...

Doncs sí, vam estar en contacte, Lior. De fotos, al David li'n vam fer moltes. Va ser un dia espectacular. Espero que tu també en gaudissis.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts with Thumbnails

GIRONA

GIRONA