dimarts, 11 de novembre del 2014

Revolucions

Quan comento que tot això que passa a Catalunya és una revolució, alguns (que m’estimo molt) em miren amb una certa condescendència: «que no saps que les revolucions mai no surten de baix?, «que no saps que, en el cas que sortís de baix, els de dalt se n’aprofitarien i la desvirtuarien?». I, sí, crec que ho sé, però quin mal hi ha a somiar que aquest cop potser serà diferent?

6 comentaris:

novesflors ha dit...

Fas bé de somniar. Sense somnis no anem enlloc.

ricard ha dit...

Algun dia ens adonarem que hem estat vivint una era revolucionària. Quan les elits es passen de frenada i el poble pren consciència dels abusos (que és allò que ara mateix està passant), venen les revolucions. Encara que no es notin gaire o no siguin violentes.

Salut!

Teresa Costa-Gramunt ha dit...

És que em sembla que ho és força, diferent. La revolució que estem vivint (estic d'acord amb el terme revolució) és tan lluminosa que no s'assembla a cap altra, és vigorosa, creativa, motiva al canvi de consciència i, per tant, ens ensenya, ens fa créixer com a persones. I per si això fos poc, ve d'a baix, sí, però també del mig, i fins i tot del mig alt, ve de l'instint evolutiu de gent molt preparada...

Unknown ha dit...

Deu ser una revolució suau i educada com el país que nosaltres voldríem. Somiem, somiem.

Àngel 'Soulbizarre' ha dit...

Tot i que alguns dels de dalt es voldran apropiar d'aquest moment il·luminador, certament això és una revolució. Desobediència, xoc entre el legitim i el legal. Dignitat. M'ho miro amb optimisme. Ho visc amb emoció i precaució combinades. Els de baix som la majoria. Ara que no emboliquin la troca amb lideratges sobrevinguts i calculats. A la banda alta del problema resideix una profunda incomprensió. Paciència activa o lenta impaciència. La cosa camina.

David ha dit...

Sembla evident que hem de vigilar que ningú no s'apropiï i aigualeixi aquest moviment. Espero que la manca de polítics d'alçada no sigui un obstacle per poder aconseguir tot el que significa el que fa gairebé tres anys que passa en aquest país.
Salutacions i gràcies pels comentaris.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts with Thumbnails

GIRONA

GIRONA