dijous, 22 d’octubre del 2009

Cobertes estonoses 5



7 comentaris:

Anònim ha dit...

La vida és un camí. Durant el viatge pots arribar a conèixer moltes persones. Algunes d'elles, la minoria, seran els teus amics. Amics de debò. Persones en qui confiar.
També hi haurà gent que, per diverses circumstàncies, no seran els teus amics, però també t'ajudaran sempre que ho necessitis i mai no et decepcionaran.
Crec que, tot i que només sigui per aquestes persones... viure és bonic.
Gràcies per ajudar-me a veure-ho.





L.

David ha dit...

Ep, detecto un canvi d'actitud o només m'ho sembla? Que sonin les campanes!!! Tothom al carrer!!! "L" ha dit "viure és bonic"!!! Visca!!!

Anònim ha dit...

Jajaja! Veus com aquell "pot ser" era només una formalitat perquè en realitat era un ÉS amb totes les lletres (encara que només siguin dues). I com tot depèn de com es miri.
M'alegro que estiguis més contenta. Té alguna cosa a veure amb el concert? I com t'ha anat?

Anna

Anònim ha dit...

Some things:

1) He dit que seria "una mica més anònima", no anònima del tot... A més, així estalvio energia =P (és broma, únicament que queda millor posar només "L.")

2) ¬¬'
exagerat!!
viure és bonic si s'està amb les persones que t'estimes. Ara mateix, per exemple, no és bonica (bé, no és bonica del tot, que estic amb els meus pares... diguem que em falta gent, com per exemple les persones que es llegeixen i comenten/actualitzen aquest blog). I això ho he dit aquest matí. Aquesta nit és diferent. Jo, en comptes de voler que sigui cap de setmana, vull que s'acabi. O que s'allargui. Em falten hores...

3) Aquest canvi (que no és canvi del tot) no és únicament pel concert. Però... buaaaaaaa ha estat increïble!! M'ho vaig passar súper bé!! I a més... saps a qui vaig veure, David? A Piqué (jugador del Barça). El tenia pràcticament al costat. Tinc fotos ^^ i li agrada La Oreja de Van Gogh, no com d'altres ¬¬
Ja us ensenyaré les fotos i els vídeos!! Ara, no s'ha de tenir en compte una veu coneguda que s'escolta cantant... és que em vaig emocionar =')
I Anna, amb això de "tot depèn de com es miri"... vols dir que tot és relatiu?? XD

4)... Thank you very much! M'heu fet riure. Ai, mira que arribeu a exagerar... =)





L.

David ha dit...

Si t'hem fet riure ja està bé. Jo he sortit al balcó amb una cassola i he començat a picar en el teu honor...
Mira que el Piqué em queia bé, eh...

Anònim ha dit...

¬¬
Cada cop més t'estàs aficionant a ficar-te amb mi... podries haver començat abans, si et volies riure, que ja no ens queden ni set mesos! ='(

Ningú no t'ha fet fotos, mentre picaves? Hauria estat bé...






L.

David ha dit...

Saps que ho faig amb bona intenció...
I no, no hi ha fotos.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts with Thumbnails

GIRONA

GIRONA