dissabte, 7 de març del 2015

Represa

Més de dos mesos després, actualitzo un blog que, per manca de temps, sembla gairebé abandonat. Apunto diverses novetats, alguna de les quals és la causa principal d’aquest abandonament: 
-La revista Lemúria ha tret el seu primer número. A la pàgina 54 hi trobareu «L’accident», un article molt curt que vaig escriure a partir de la lectura de Un home sense atributs de Robert Musil. 
-Com que en aquest blog, quan funcionava regularment em dedicava, sobretot, a parlar de llibres, no puc estar-me de recomanar El món de 1914 de Stefan Zweig, publicat per l’editorial gironina Ela Geminada, traduït per Marc Jiménez Buzzi, i amb un estudi introductori molt interessant escrit per Antoni Martí Monterde. És un llibre excel·lent per recordar que el mal del clixé i de la simplificació també afecta la manera com se suposa que hem de valorar intel·lectuals de la importància de Zweig. 
-Dijous que ve, El funàmbul farà un any. Quatre números, ja. Ho celebraré a la llibreria La Impossible a Barcelona (c/ Provença, 232). Serà a les 19.30. M’hi acompanyarà (tot encaixa) Antoni Martí Monterde. Un luxe i un honor. Hi sou convidats, evidentment. 

7 comentaris:

Unknown ha dit...

I jo pensant "on és aquest5 noi?. Darrere del teu blog aparentment abandonat es podia sentir el batec del teu cor.
Tinc un llibre bellíssim de Herr Zweig: El temps d'ahir. Abarca ambdues guerres és a dir acaba amb el seu suïcidi.

Ben tornat funàmbul!

David ha dit...

Benvolguda Glòria! M'alegro molt del teu comentari. Si els dies fossin una mica més llargs, hauria continuat escrivint regularment al blog. Miraré de no espaiar tant les entrades. El llibre de Zweig a què et refereixes és una joia!
Una abraçada, Glòria!

Teresa Costa-Gramunt ha dit...

Ben retrobat al blog, David, i l'enhorabona per tanta feina feta!

David ha dit...

Moltes gràcies, Teresa. Agraeixo molt el suport que sempre m'has donat.

Anònim ha dit...

Una alegria, tot plegat!

ricard ha dit...

Per compromisos familiars no podré venir dijous però t'envio la meva enhorabona. Salut!

David ha dit...

Moltes gràcies a tots dos, Enric i Ricard!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts with Thumbnails

GIRONA

GIRONA