diumenge, 22 de novembre del 2009

Carrer Rètézova, dos quarts de dotze de la nit.

Cada dia, a dos quarts de dotze de la nit, al carrer Rètézova de Praga se senten uns crits esgarrifosos. Els hostes de l'hotel King George que és just al costat (carrer Liliovà), aterrits, no gosen obrir les finestres i mirar, i, invariablement, acaben marxant de la capital txeca sense tenir ni idea de quin fet espantós provoca aquells laments tan paorosos. Hi ha alguna manera de poder desxifrar el misteri? Sí, alguns (molt pocs) ho han aconseguit, però no ha estat gens fàcil. Aquests escollits han necessitat que l'atzar fes caure a les seves mans el text sagrat que ho explica tot. Es diu «La Praga misteriosa» i és un fullet mal imprès que anuncia el secret: «Per 1.250 corones, endinsa't en la nit misteriosa i enigmàtica de Praga i prepara't per les sorpreses més inesperades.»
Realment, el turisme té una capacitat per esborrar l'imprevist que fa por.

2 comentaris:

Hasbarats ha dit...

Cal que provin de no agafar per error el capell d'Athanasius Pernath. Shalom, amic! I gràcies per les teves paraules i pel teu esforç.

David ha dit...

Si del que es tracta és d'atraure més visitants, ja m'imagino algun pobre txec disfressat de Golem espantant turistes per carrers foscos.
Moltes gràcies pels comentaris!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts with Thumbnails

GIRONA

GIRONA